Første dag på kontoret

Det er i spændt forventning til det kommende år, jeg er gået om bord på færgen for at sejle turen ud til min nye hverdag, som tilhørssøgende kontorist på Skarø.Jeg har brugt den sidste måned på at forberede min nye deltids-eksil-tilværelse, men jeg har alligevel ingen  anelse om, hvad der venter mig.

Kommer projektet til at lykkes? Finder jeg svar på mine spørgsmål? Hvordan vil publikum møde installationen som værk. Hvad synes øboerne om at blive omdrejningspunkt for mine spørgsmål? Og kommer jeg til at høre til?

Når jeg går i land på Skarø er min første opgave at gå ud og banke på alle døre og aflevere et brev med en invitation til den officielle åbning i eftermiddag. Samtidig skal jeg huske at spørge beboerne, hvad de foreslår jeg viser frem, når jeg i morgen er vært for en vandring på øen med gæster fra fastlandet.

Jeg er klar til første dag på – og udenfor – kontoret.

TilHørTil er et værk skabt til festivalen Out of Season 2018 Luise Midtgaard har pr. 09.02.2018 taget ophold på Skarø i et kontor opstillet på haven, hvorfra hun over det næste år skal undersøge, hvad det vil sige at høre til. Hendes undersøgelser udgår fra Kontor for Tilhørsforhold, som på samme tid er en installationsoplevelse for den nysgerrige besøgende og et faktisk kontor. Projektet skydes i gang med 9 sammenhængende arbejdsdage under festivalen Out of Season 2018, herefter møder hun ind på kontoret et par gange om måneden. Se mere her

Logbogtilhortil