Har sænket tempoet og drejet blikket

Startede en ny uge  på Skarø med en beslutning om, at bremse op og gå langsommere til værks. Har ellers lagt detaljerede og (nok for) ambitiøse planer for ugens aktiviteter, men har ikke taget tilstrækkelig højde for virkeligheden omkring mig.Så nu er jeg trådt et skridt tilbage og har i dag forsøgt at forholde mig åbent til, hvad der måtte komme og stille mig til rådighed for tilfældet.

Det er der kommet meget godt ud af. Jeg har gået to ture ud i øens rå vinternatur og har mærket vinden ligge blødt i ryggen, komme hårdt ind fra siden og blæse slud lige i ansigtet. Alt sammen meget velkomment.

Har også hilst på og snakket med flere øboer og lavet aftaler om interview senere på ugen. Blev inviteret på kaffe og til en åben og god snak i en af stuerne. I dén samtale opstod ideen om, at tilhøret på en ø måske handler om, at alle vil øen, og at det fælles blik, og den kollektive villen, rettet mod øen skaber et fælles tilhør og et samhør mellem øboerne. Måske er det sådandet er.

I hvert fald prøver også jeg nu at dreje blikket ud mod øen og skele mindre til mine predefinerede agendaer.

TilHørTil er et værk skabt til festivalen Out of Season 2018 Luise Midtgaard har pr. 09.02.2018 taget ophold på Skarø i et kontor opstillet på haven, hvorfra hun over det næste år skal undersøge, hvad det vil sige at høre til. Hendes undersøgelser udgår fra Kontor for Tilhørsforhold, som på samme tid er en installationsoplevelse for den nysgerrige besøgende og et faktisk kontor. Projektet skydes i gang med 9 sammenhængende arbejdsdage under festivalen Out of Season 2018, herefter møder hun ind på kontoret et par gange om måneden. Se mere her

Logbogtilhortil