Når man har et sted kan andre komme på besøg

Dagen er gået med kontorarbejde afbrudt af nogle velkomne besøg.B var forbi igen med nogle sider om øens historie og igen er det anledning til endnu flere spørgsmål. Senere stoppede A op, da jeg sad på trappetrinnet udenfor vognen og spiste min frokost. Vi snakkede i lang tid om stort og småt. Mest småt. Men det hele er med til at slå en tone af tilhør an. Jeg møder ind på mit sted, jeg får besøg på mit sted, jeg tager afsted fra mit sted og ved at jeg kommer tilbage.

Lige nu tager jeg hjem, til et andet sted, som også er mit og er et sted jeg høre til.

Har du et sted, du kan kalde dit? Hvad tænker du om, at kunne høre til flere steder?

 

TilHørTil er et værk skabt til festivalen Out of Season 2018 Luise Midtgaard har pr. 09.02.2018 taget ophold på Skarø i et kontor opstillet på haven, hvorfra hun over det næste år skal undersøge, hvad det vil sige at høre til. Hendes undersøgelser udgår fra Kontor for Tilhørsforhold, som på samme tid er en installationsoplevelse for den nysgerrige besøgende og et faktisk kontor. Projektet skydes i gang med 9 sammenhængende arbejdsdage under festivalen Out of Season 2018, herefter møder hun ind på kontoret et par gange om måneden. Se mere her

Logbogtilhortil