Out of Season : en ny festival med kærlighed til det eksperimenterende, kunst og rå vinternatur.

Out of Season afholdes d. 9.-18. februar 2018.  Kernen i festivalen er naturoplevelser i kombination med stedsspecifik kunst i naturen, live performances, regional kultur, mad og traditioner.

Out of Season udfolder sig i Det Sydfynske Øhav og har i 2018 Svendborg, Skarø og Ærø som ankerpunkter.


Høj kvalitet. Som årlig tilbagevendende og professionelt produceret vinterfestival vil Out of Season - med kunst- og naturoplevelser på et højt og internationalt niveau - arbejde for, at Svendborg og øerne i Det Sydfynske Øhav indtager en plads på det danske og europæiske kunstlandkort. Festivalen vil være garant for høj kvalitet og bidrage med nye, unikke og anderledes oplevelser. 

 

Lokal forankring. Out of Season vil skabe en åben og inkluderende platform, som kulturproducenter, museer, gallerier, erhvervsdrivende m.fl. fra området kan genkende sig selv i, har lyst til at bidrage til samt være en del af.

 

Levende øhav hele året. Svendborg og øerne i Det Sydfynske Øhav er fantastiske destinationer. Out of Season inviterer til at opleve øhavets smukke og rå vinterliv ved at aktivere besøgende og bringe dem på en færd ud i den sydfynske vinternatur, hvor både krop og hjerne aktiveres og udfordres. I samarbejde med Svendborg og øernes turistbranche vil festivalen arbejde for at gøre det let at komme rundt på øerne og tage ophold.

 
Julie_Web.jpg

Julie Skaar

 

Festivalleder & Ærøbo

m: julie@outofseasonfestival.com

t: +45 3150 0141

Jan.jpg

Jan Samuelsen

Festivalleder 

m: jans@outofseasonfestival.com

t: +45 22 25 17 12

MEDIE- & PRESSEKONTAKT

info@outofseasonfestival.com

 

GENERELLE FORESPØRGSLER

info@outofseasonfestival.com

Navn *
Navn
 

SAMARBEJDSPARTNERE & ØKONOMISK STØTTE


Naturturisme_Logo.jpg
SParNOrd_Fonden.jpg
Ærø_Kommune.jpg
CPH_Opera_Festival_Logo.jpg
Modstroem_Logo.jpg